slo | eng

SIOUG 2011 / mag. Sergej Rožman

Od invencije do inovacije

"Imam idejo!" "Kaj pa, če bi tole speljali takole..."

Vas zanima, kako se v našem podjetju Abakus plus porajajo ideje? Kako smo se domislili, da bomo postavili "real beer cluster" in poskrbeli za vašo žejo in razpoloženje? Od kod domislice, s katerimi vas zadnja leta razveseljujemo na vsakoletnih SIOUG konferencah?

Smo majhna ekipa odprta za ideje. Pomaga nam še, da imamo edinstveno mrežno organizacijsko shemo, kjer ni stroge razmejitve med nad in podrejenimi. Vsak se lahko umesti po svojih željah, sposobnostih in znanju ter plasira svoje ideje v skupnost, kjer jih ostali dopolnijo in izpilijo. Najboljšim tradicionalno podeljujemo nagrade. Najzaslužnejše pa po nekem času povabimo celo med solastnike podjetja.

Predstavili vam bomo nabor najzanimivejših idej, ki smo jih v naši skoraj 20 letni zgodovini izpeljali do inovacije. Za nekatere smo dobili celo priznanja, ali pa so bile vsaj omenjene v strokovnih revijah. Tematiko vam bodo predstavili nekateri najvidnejši razvojniki iz podjetja, manjkale pa ne bodo niti zanimive uporabniške izkušnje.

Obljubimo vam, da boste o nas še veliko slišali.

 

pdf icon prenesi prezentacijo