slo | eng

Kdo smo?

Smo podjetje s tremi jasnimi usmeritvami. Nudimo vrhunske storitve, razvijamo inovativne programske rešitve in izdelujemo napredno strojno opremo. Na vseh treh področjih smo prisotni tako v zasebnem kot v javnem sektorju. Poslujemo že od leta 1992 naprej. Največ naših strank se nahaja v Sloveniji, prisotni smo tudi v Avstriji, Nemčiji, Belgiji, na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini.


Storitveno smo najbolj prisotni na področjih vzdrževanja podatkovnih zbirk Oracle, razvoja in svetovanja v okolju Oracle Application Express (APEX) in vzdrževanja Linux strežniške arhitekture. Aktivni smo tudi na področju zunanjega izvajanja dejavnosti (ang. outsourcing).


Veliko energije vlagamo v razvoj in vzdrževanje lastnih izredno inovativnih rešitev za napredno izdelavo varnostnih kopij (podatkovnih zbirk, navideznih računalnikov in datotečnih sistemov), virtualizacijo podatkovnih zbirk (Oracle in MS SQL), zbiranje in analizo revizijskih sledi in podporo neprekinjenemu delovanju IT okolij.


Razvijamo programsko opremo na zahtevo naročnika za podporo poslovnih procesov, katere bi s standardnimi programskimi rešitvami težko pokrili, kot so FIS (Flight Information System), CRM, Distribucija tiskanih izdaj.


Gradimo lastno Abakus strojno opremo zlasti strežnike (za podatkovne baze, virtualizacijo, ..) in zmogljive diskovne sisteme.

Načrtujemo in integriramo zahtevne IT infrastrukturne projekte za podporo delovanja zahtevnih poslovnih IT okolij. Strežniki, SAN diskovni sistemi, izredno zmogljiva InfiniBand omrežja, ki se uporabljajo zlasti za povezovanje strežnikov in sistemov za shranjevanje podatkov.

Smo zagovornik uporabe generičnih in prosto dosegljivih strojnih komponent ter odprtokodnih programskih rešitev.


Integriramo in svetujemo pri implementaciji zahtevnih rešitev za podporo IT procesom na področjih MediaWiki in Nagios.


Strokovnjaki smo na področjih Oracle podatkovnih zbirk (Oracle Gold partner), Oracle Application Express, Java, Oracle Forms & Reports, SQL, PL/SQL, strojne opreme, datotečnih sistemov, varnostnih kopij in visoke razpoložljivosti.


Naše vrednote

Kakovost – kakovostne storitve in rešitve so pogoj za uspešno in dolgoročno sodelovanje ter zadovoljne naročnike.

Dolgoročno sodelovanje – odnos z naročnikom gledamo je dolgoročno partnerstvo, ki obema stranema zagotavlja poslovno korist.

Zadovoljni naročniki – samo zadovoljen naročnik je zagotovilo za dolgo in uspešno prihodnost.


Oracle

Oracle Corporation je podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem sistemov za upravljanje podatkovnih baz, orodij za razvoj podatkovnih baz ter rešitev za upravljanje virov podjetja, za upravljanje odnosov s strankami in za upravljanje oskrbovalne verige. Ustanovljeno je bilo leta 1977. Prostore ima v 145 državah in od leta 2005 zaposluje več kot 50 tisoč ljudi po vsem svetu.